MAATWERK - Altijd en overal

“Koning Kevin is van het principe dat alle kinderen, jongeren en organisaties uniek zijn, daarom streven we er naar om ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op ieders noden en verwachtingen.


Met een sterk aanwezige motivatie om te blijven vernieuwen luisteren we graag naar uw vragen en maken we samen met onze experts een initiatief op uw lijf geschreven.”

 

Hoe pakken we dit aan?

Je vind je ding terug in ons aanbod

Geweldig! Dan is de eenvoudigste manier het aanvragen van een initiatief via deze website. Je vult enkele praktische zaken in, zoals aantal deelnemers en locatievoorzieningen, en kan zelf ook al eventuele data voorstellen. 

Na het indienen van je aanvraag op de website, wordt je aanvraag verwerkt en komen je gegevens bij een verantwoordelijke terecht, die contact met jullie opneemt voor wat meer achtergrondinformatie over jullie werking en je specifieke aanvraag. Met deze info passen wij graag ons vormingsmoment, vormingsweekend, cursus, activiteit of vakantiekamp aan zodat deze volledig op maat is van jullie werking.

Je weet wat je wil, maar vind je ding NIET terug in ons vormingsaanbod

Dan bestaat er een grote kans dat Koning Kevin je toch kan helpen. Wij hebben heel wat expertise in huis en ontwikkelen graag nieuwe zaken. Laat ons even weten wat je zoekt en we nemen snel contact met u op voor wat meer achtergrondinformatie en/of met een eerste voorstel. Mail info@koningkevin.be of draai 016 350 550 en Koning Kevin staat u graag te woord!